Follow me:

Åben hede 28.06.2015

Igår tog vi til åben hede i Oksbøl, en 4-5 kvarters kørsel her fra.
Jeg er jo selv tidligere militær ansat, som nogle jo nok ved :) Så det trækker nu stadig lidt, når man ser militær kørertøjer, og fly være i aktion ;)

Vi så rednings helikopteren EH101 var igang med noget opvisning da vi ankom, der blev smidt 4 ud med faldskærm, og da de var nede og i sikkerhed, så kom den ind foran publikum, den stod helt stille og var meget langt nede, så alle rigtig kunne se den, og få billeder. Så blev der smidt et reb ned, og an mand i græsset kom frem, og blev hejst op.

Inden hele demostrationen igår startede rigtig, kom der to meget lavtflyvende F16 ind over publikum, for satan de larmede, jeg så ikke da de kom, da jeg stod med hovedet nede i barnevognen ved Tobias. Han havde hørerværn på, med “musik” i, fra min Iphone. (Hvis støj, er hans musik, han elsker det)
Han blev en smule forskrækket da de kom ind over os, da det også var meget højt, og jorden vibrerede under os.
Resten af tiden sov han bare fra det hele, da kanoner, og kampvognene skød skud af, og soldaterne der legede krig og røver med deres gevær.

Prins Joachim deltog også igår i en af øvelserne, han var kampvogns fører, og affyrede dagens første skud.

Der var også fremvisning af de gamle kørertøjer, der ikke længere bruges aktivt i forsvaret.

Nadia nød det også, og er også fascineret af store kørertøjer, og hendes far har også  været i forsvaret, så hun er vel lidt miljøskadet :D

Efter åben hede, tog vi til Ho – Kenneth har familie der ejer en restaurant der. Så vi bowlede lige en time, inden vi spiste buffet, og så drog vi atter hjem ad igen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply