Follow me:

Aaadd .. drikker du pulver?!

Jeg er jo begyndt på min Nupo kur igen, hvor jeg spiser middagsmad der består af en Nupo shake og en skive knækbrød med Philidelphia (light) det er 186 kcal (et billigt måltid i kcal, meget billigt.) Og det holder mig mæt indtil jeg skal spise om aftenen, ellers tager jeg et stykke frugt omkring kl. 15
Men jeg er bare SÅ træt af at hører folks negative kommentarer om “pulver kuren” ..

 • Ad det er jo pulver.
  – Ja det er så rigtigt, du ikk ‘ så nem at nare´
 • Det virker jo ikke
  – Det virker som det skal, hvis du gider sætte dig ordenligt ind i dit vægtab
 • Det smager jo forfærdeligt
  – Har du smagt det?!, ellers syntes jeg ikke du skal udtale dig om smagen
 • Det er jo ikke rigtig mad
  – både og, det er pulver ja, men det er fyldt med vitaminer og mineraler du sagtens kan leve af i længere tid, hvis man er på en ren pulverkuv velopmærket.
 • Man bliver hurtigt sulten igen
  – Ens krop skal naturligvis lige vænne sig til at den for mindre mad, og flydende mad, istedet for fast føde, det er meget normalt, det går over igen!

Osv. osv. osv.
Jeg syntes da heller ikke det smager lige så fantastisk som et godt måltid mad, bestående af noget godt rugbrød med leverpostej eller spejleæg eller lign.
MEN jeg har nu engang valgt at suplere mine måltider med det, da jeg syntes det er hvad der virker bedst for mig!

Rigtig mange mener jo ikke det virker at spise/drikke de her pulver “ting”..
Selvføglelig virker det, men hvis du ikke passer på hvad du spiser efter dit stop på kuren, så tager man jo naturligvis på igen, det er jo logik for burhøns.
Det nytter ikke du taber dig en masse ved at spise mindre kcal om dagen, og når du så har tabt det du ville og begynder at spise som før, og ryger ind i dine gamle vaner, så spiser du igen alt for mange kcal..
Man skal omlægge sin kost, hvis man vil bibeholde sit vægttab – det må man indse, ellers holder en slankekur jo ikke.

Kan allerede se min vægt siger minus 900 gram siden i fredags, har dog først officelt vejedag på fredag, så håber jeg vægten fredag siger minus 1 kg, eller gerne mere :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

9 Comments

 • Reply Irene

  Jeg vil ikke sige noget om det, har ikke behov for at prøve det..
  Jeg vil bare kommentere på at det var da godt nok også lidt du spiser. Altså jeg går udfra at du, hvis ikke du var på nupo, fik noget alm frokost i stedet? Det er kun tre gange om dagen, morgen, middag, aften :o Hvordan i alverden gør du det?! Gad godt jeg kunne nøjes med det! Føler snart jeg spiser mig igennem hele min dag :s

  8. juni 2011 at 12:41
 • Reply Irene

  Men ved da at mange kickstarter deres vægttab med nupo, fordi det efter sigende skulle have en super effekt og det kan motivere en til at blive ved jo :)

  8. juni 2011 at 12:43
 • Reply Belinda

  Hej Irene, ja altså jeg spiser morgenmad, almindelig mad (ikke nupo), så spiser jeg et stykke frugt ved 9 tiden, så nupo (+ knækbrød) til middags mad, nogle dage frugt ved 14-15 tiden, og så aftensmad ved kl 18. Og så kan jeg lige spise en kiks eller et stykke frugt eller gulerod eller lign. ved kl 21.. Men det er ikke pga sult, men fordi jeg bare skal spise :P :D

  8. juni 2011 at 14:30
 • Reply Rikke

  Jeg havde også overvejet at begynde på noget Nupo kur faktisk :)!
  … og; jeg har det sådan at hvis jeg skal bruge Nupo skal det være som supplement. Det skal ikke erstatte kosten selvom det virker; men hvad så når man går tilbage til alm. kost? Så synes jeg det andet er bedre, og så arbejd på at erstatte nupo med alm. mad efterhånden (alm. mad som man ikke tager på af selvfølgelig)

  … og det er jo ikke for ingen ting at lægerne anbefaler Nupo!

  8. juni 2011 at 18:35
 • Reply Lone

  Hej igen Belinda.

  Jeg har ingen personlig erfarring med Nupo, men jeg ved hvordan jeg selv har lagt kosten 110% om, har tabt min fra 132,5 til 77kg.
  Du gør vel det der virker for dig ;-)

  8. juni 2011 at 20:26
 • Reply Irene

  Nåå jamen så løber det jo alligevel op, det lød bare af lidt. Sad og fik det helt skidt over det jeg spiser :P

  8. juni 2011 at 22:24
 • Reply Janne

  Jeg synes bare lidt du sætter det op, i dit indlæg, som om, at hvis man “bare” spiser få kalorier og så vender tilbage til normalen bagefter, så tager man på. Det gør man jo ikke :) Hvis man spiser de 1200 under vægttabet og taber sig, og så bagefter vender tilbage til normalen, dvs. mellem 1800-2000 om dagen, så tager man jo ikke på. Det er kun hvis man begynder at spise FOR MANGE kalorier bagefter. Jeg tabte mig uden pulver. 20 kg. på 5 måneder og resten lidt on/off fordi jeg ikke havde det samme behov og havde det fint med min krop :)

  Jeg har smagt NUPO, og jeg synes det smager af helvedes til, men det er jo en smagssag. Synes NUPO kan være fint at bruge som mellemmåltid, men heller ikke andet. For mig at se, er det meget bedre at finde nogle sunde og kalorielette vaner, som er realistiske også at følge bagefter. For pulverkost er jo ikke en naturlig sund kost, uanset hvor mange vitaminer og mineraler der er i, og jeg synes slet ikke det er nødvendigt, når man kan tabe sig lige så hurtigt uden. Så for mig at se er NUPO kun noget jeg ville bruge til mellemmåltider. Maksimalt :) Men hver sin smag!

  9. juni 2011 at 00:42
 • Reply Kathrine

  Nupo er en fantastisk ting til at booste ens vægttab. Ved hjælp af nupo (en gang om dagen), almindelig sund mad og motion tabte jeg 30 kilo på lige godt fire måneder.
  Jeg ser det som en kæmpe fordel at nupo mætter så lidt som det gør, idet man så vænner kroppen til at nøjes med mindre potioner, hvilket gør det nemmere at opretholde sit vægttab.

  Og smagen synes jeg også er udemærket, især hvis man blender det med isterninger eller frosne bær. Det får sådan en milkshake-agtig konsistens.

  En lang smøre bare for at sige jeg er enig ^^”

  9. juni 2011 at 08:51
 • Reply Dianna

  Jeg har prøvet Nupo, men kunne ikke få det ned, så det droppede jeg igen. Jeg brugte kostplan på 5000 kj/1200kcal fra Mølholm og den virkede for mig. Men igen vi er forskellige for nogen virker Nupo, for andre er det noget helt andet. :)

  9. juni 2011 at 14:52
 • Leave a Reply