Follow me:

90 sekunder planke!

planke

Så forhelved!! Wooohooo !
Skrev forleden omkring mit fremskridt i planken, men at jeg var ked af jeg ikke kunne komme over 1 minut.

Men, idag tog jeg 90 sekunder! Total fedt, er virkelig glad. Sådan oprigtigt glad helt inde i marv og ben.

Er I klar over hvor lang tid 90 sekunder er :D 1½ minut, det er fandme sejt!
På billedet er jeg knap på 55 sekunder, det er min kære mand der har taget billedet, skisme en sjov vinkel. Det ser egentlig helt mærkeligt ud, haha!
Han har været med mig i fitness de sidste 2 gange :) det har været hyggeligt, og det er som om tiden går hurtigere. Men det er jo også fordi jeg ikke er alene afsted, og surfer på nettet imellem pauserne, og nogle gange tager telefonen nok for lang tid. Så det er dejligt han har været med, og ikke blot som “snakketante” men han har også trænet ;)

Jeg kan mærke at der sker ting og sager med min krop, og jeg regner med at blog indlægget om én af de ting jeg er meget glad for er sket, kommer op imorgen :D
Vægten sys jeg ikke der sker så meget med, meeen det er nok fordi jeg har fået lidt for “vane” at jeg minimum har tabt mig 6-800 gram over en længere periode, og så er 500 gram “bare ikke nok” at have tabt. Hvilket det jo er, og skal også være tilfreds! For på 2 uger med minus 500 gram i hver uge, er jo alligevel 1 helt kilo..

I can do this!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Mors dag ⋆ Webmor.dk

  […] Men jeg blev jo gladelig overrasket søndag morgen da jeg kom til et dækket morgenbord, og gaver. Der var en deal til 45 minuters massage! Det er længe, det glæde jeg mig rigtig meget til. Især hvis man ser på hvor øm mine muskler nok er efterhånden, med de 4 gange fitness i ugen. […]

  14. maj 2018 at 12:01
 • Reply Mavetræning ⋆ Webmor.dk

  […] kan godt lide at lave mavetræning, og kan da også mærke jeg er blevet stærkere. Især af planken, den har gjort underværker! Den kan klart anbefales til dem der mangler lidt opstramning og […]

  6. juni 2018 at 23:03
 • Reply Av for katten mine muskler ⋆ Webmor.dk

  […] sekunder kom jeg op på Så det er jeg super godt tilfreds med, det er længe siden jeg har lavet planken, og det er endnu længere siden jeg tog min rekord på 90 sekunder. Så jeg slog min egen […]

  1. september 2018 at 10:01
 • Reply Ny rekord i planke ⋆ Webmor.dk

  […] slog idag min rekord i planken!! Min seneste rekord var 90 sekunder, tilbage i maj, og mener jeg i august havde en på omkring 92-93 […]

  16. oktober 2018 at 23:30
 • Leave a Reply