90 sekunder planke!

planke

Så forhelved!! Wooohooo !
Skrev forleden omkring mit fremskridt i planken, men at jeg var ked af jeg ikke kunne komme over 1 minut.

Men, idag tog jeg 90 sekunder! Total fedt, er virkelig glad. Sådan oprigtigt glad helt inde i marv og ben.

Er I klar over hvor lang tid 90 sekunder er :D 1½ minut, det er fandme sejt!
På billedet er jeg knap på 55 sekunder, det er min kære mand der har taget billedet, skisme en sjov vinkel. Det ser egentlig helt mærkeligt ud, haha!
Han har været med mig i fitness de sidste 2 gange :) det har været hyggeligt, og det er som om tiden går hurtigere. Men det er jo også fordi jeg ikke er alene afsted, og surfer på nettet imellem pauserne, og nogle gange tager telefonen nok for lang tid. Så det er dejligt han har været med, og ikke blot som “snakketante” men han har også trænet ;)

Jeg kan mærke at der sker ting og sager med min krop, og jeg regner med at blog indlægget om én af de ting jeg er meget glad for er sket, kommer op imorgen :D
Vægten sys jeg ikke der sker så meget med, meeen det er nok fordi jeg har fået lidt for “vane” at jeg minimum har tabt mig 6-800 gram over en længere periode, og så er 500 gram “bare ikke nok” at have tabt. Hvilket det jo er, og skal også være tilfreds! For på 2 uger med minus 500 gram i hver uge, er jo alligevel 1 helt kilo..

I can do this!

4 comments on “90 sekunder planke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *