Follow me:

80 / 20

Lidt er bedre end slet ikke

Lidt er bedre end slet ikke

Ja jeg mener bestemt at man ikke 100% kan leve som man gerne ville, hver eneste dag.
Det kender jeg ihvertfald ingen der gør, eller kan. Ellers så har jeg ikke mødt dem endnu?

Her tænker jeg på mange forskellige ting.
Jeg er jo igang med en livstils ændring der siger spar to. Det er jo ikke noget man kan gøre fra den ene dag til den anden. Jeg droppede dog sukkeret som jeg har skrevet om tidligere, fra den ene dag til den anden. Men for noget tid siden, faldt jeg i min dårlige vane om at drikke energidriks.

Jeg har rejst mig igen, og har atter engang droppet de sukkerholdige engergidriks. Ja jeg faldt i, men jeg er det stærkere nu, og det er da bedre at jeg igen har droppet dem, frem for bare at fortsætte med den dårlige vane. Kan vi ikke blive enige om det?

Jeg tror jeg for det meste lever en 80/20 fordeling, af det liv jeg gerne vil leve om 5 år fx.
Nogle dage er det 100, andre dage også en del mindre. Fx. da jeg i weekenden havde fornemt besøg fra KBH, af den smukke tøs på billedet. Vi plejer at være nogle værre nogle, når vi ses :D Vi spiser usundt, laver ikke en skid, andet end at se fjernsyn og nørde computer. Spise sushi og drikke os fulde. I fredags var heller ingen undtagelse.

Der var vi i byen for at drikke, danse, hygge og og hører Suspekt.
Jeg mener selv personligt at det ikke holdbart at leve 100% hver dag efter det man ønsker, når man er igang med en livsstils ændring. For hvis man skal droppe alt man godt kan lide? Fx. sushi, og få byture i året, ville jeg aldrig droppe, så de ting gør jeg altså stadig.

Så har jeg fokus på min træning, kost mv. inden og efter jeg har “skejset” ud.
For hvis man kører sur i sin kostplan og sin træning, så er motivationen jo også væk til at fortsætte, og chancen for at man ikke gennemfører sine mål, er ret store.

Tag en dag af gangen, og tænk over de valg du tager. Falder du i idag, jamen så kæmp imorgen, og rejs dig op igen! Det gør jeg.
Lidt er bedre end slet ikke!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply