Follow me:

8 ugers undersøgelse

sfsfsff

Tobias bliver 8 uger på fredag, og jeg var i dag til min 8 ugers undersøgelse efter fødslen.
Jeg fik samtidig foretaget et udskrab for celle forandringer, da det er i år jeg skal have det. Det er jo nemt at huske med hvert 3. år 23-26 og 29 år ;) og næste gang er jeg så over 30, føj :D haah!

Alt så fint ud indvendigt, og der er ikke problemer med noget, hverken blære, æggestokke, eller livmoder.
Jeg fik et go´for at starte prævention igen, dog skulle jeg være obs på at mælke produktionen kunne blive lidt mindre, og kom der problemer så skulle jeg tage p-ringen ud med det samme.

Jeg fik samtidig også en henvisning til fys igen (eget ønske) da jeg gerne vil træne mit bækken, og ryg ordenligt op igen her efter fødslen, især med det dårlige bækken jeg har/havde. Det fik jeg, helt uden problemer.

Så nu skal jeg rigtig igang med at løbe træne igen. Og håber så også at der kan ryge lidt kg samtidig med konditionen kommer, for har lige lidt ekstra kg endnu – eller rettere sagt en del. Så nu er der ingen undskyldning mere, op og igang :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply