Follow me:

7 december – Challenge

7 december – Hvad forbinder du julen med?

Kærlighed, traditioner, hygge, bagning, sne, varme, juleklip, god mad, og kriser!
Det var vidst overordnet de ting jeg tænker når jeg høre ordet jul.

Jeg er ikke rigtig et julemenneske. Ikke mere.. Men gør det hjertens gerne for børnens skyld :D
Jeg har siden barns ben haft 2 juleaftener i alt for mange år, både d. 23 og d. 24, fordi jeg er skilsmisse barn. Fik gaver, flæskesteg og dans om juletræet 2 dage i streg hvert år.. :| Det er da virkelig til at blive forvirret af, især som lille.

Julen handler for mig om traditioner, de gode af dem, med at bage, og gøre faste ting hvert år, måske en fast dag man henter juletræ, eller nogle specielle nisser der skal sidde samme sted hvert år, eller de samme julekager bages hvert år.

Det handler også om varme og kærlighed, til hinanden.
For mig handler julen ikke om gaver og hvem der får flest, den dyreste eller what ever. Jeg er fløjtende ligeglad med om jeg får julegaver overhovedet. Jeg køber til ungerne, og min mormor og far, og min farmor får altid en billedramme med et nyt billede af Nadia i, og ofte har Nadia også lavet en ting til dem hver især.
Det handler vel også om at få noget man bliver glad for, og ikke bare fordi der står George Jensen, eller Louis Vuitton. Selvfølgelig hvis man ønsker sig det. Men ofte hører jeg ofte folk nævner ja de fik den her gave, men de skal jo lige nævne designer navnet, hvorfor er det vigtigt?

Julen forbinder jeg også med den gode mad :) Elsker selv flæskesteg, og and. Men om vi skal have en af de ting i år d. 24 aner jeg ikke, for vi har ingen børn, og Kenneth er først hjemme kl 1930 så ;)

Nadia har siden ganske lille pyntet juletræet, været med til det de første år af hendes liv. Men siden hun var omkring 5 år mener jeg, pyntede hun det helt alene, og de sidste 2 år, har alle 4 unger pyntet det her hjemme! Så hyggeligt – og en god tradition.

trae

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply