Follow me:

6 måltider om dagen

6 måltider om dagen

Min kostplan den siger jeg skal spise 6 måltider om dagen. Det troede jeg ikke skulle blive en udfordring :D haha!!
Jeg blev en del klogere, jeg er også kun lige begyndt, men jeg synes det er meget mad. Mængden er så dog ret lille, det er ikke meget jeg spiser ad gangen, og heller ikke kcal mæssigt.

Men når jeg før i tiden stort set kun var vant til at spise 2 hovedmåltider, og 1 nat snack, så er det pludselig meget at skulle spise dobbelt så meget :D

Heldigvis kan man sige at mellemmåltiderne kan jeg vælge at lave smoothies, af forskellige slags alt efter hvornår på dagen det er, og det hjælper også. At det ikke er et så tungt måltid.
I morges fik jeg en spinat-banan smoothie, den smagte overraskende godt!

Idag mærkede jeg sukkertrangen, tror jeg.
Jeg fik ihvertfald en dungrende hovedpine ved en 10 tid, og det var til trods for at jeg inden middag havde drukket over 1 liter vand, hvilket jeg heller ikke gør så ofte, jeg er også dårlig til at drikke vand normalt. – det er jeg også ved at ændre på.

Generelt er jeg ved at dreje mit hoved anderledes, så jeg kan leve sundere generelt og træffe de rigtige valg omkring min mad og drikkevarer. Jeg har ikke været sød ved min krop i de sidste mange år.
Men det besluttede jeg skulle stoppe ved min 32 års fødseldag, og det er det i ser resultatet af her. Kostplan, og træningsplan mv.

Jeg sidder lige og synker aftensmaden, og så skal jeg i træningscenteret, og der efter skal jeg spise igen, og så må jeg spise igen kort før sengetid, ellers når jeg ikke mine 6 måltider. Jeg må ikke springe mine måltider over, eller træning. Så det er bare igang!

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Det går godt med kosten ⋆ Webmor.dk

  […] Det går godt med kosten, faktisk rigtig godt. Jeg er ved at vende min mave til at spise de 6 gange om dagen. Idag har jeg heller ikke haft hovedpine, en anelse spændings hovedpine sådan on and off, men det har intet været af betydning i forhold til de forrige dage. […]

  1. februar 2018 at 21:09
 • Reply Vægt status #1 ⋆ Webmor.dk

  […] med, og trænings programmet også! Jeg synes jo det var lidt vildt til at starte med, at jeg skal spise 6 gange om dagen. Men kcal mæssigt er det jo stadig mindre end normalt. Det har helt sikkert også været […]

  5. februar 2018 at 10:51
 • Leave a Reply