Follow me:

6 år er gået

Den 4 april klok 07.15 for at være helt præcis, var det 6 år siden at Tims hjerte gik i stå.
Jeg var ikke på kirkegården den dag, jeg var på arbejde til klok 15, og det ville blive alt for presset hvis jeg skulle nå forbi blomsterhandleren, og på kirkegården inden jeg skulle hente Tobias i vuggestuen.

Så jeg gjorde det istedet d 5 april, der havde jeg nemlig fri klok 12.
Der var andre der havde været der, går jeg ud fra (?) for der var friske blomster og friske kruve/kranse. Men jeg har ikke været der siden hans fødselsdag i januar, så de kan være ældre.

Påskeliljerne ved siden af min buket, er fra mig :) dem havde jeg med i januar.
Jeg kan stadig ikke forstå at der faktisk er gået 6 år nu! Det er 2190 dage han har været død!

Jeg er et helt andet sted i mit liv nu, og det er jeg glad for. Men derfor er det ikke rart at tænke på hvordan han døde, og hvor ung han var. Det er bestemt heller ikke rart at tænke på hvor svært jeg havde det efter hans død, både fysisk og psykisk var jeg meget medtaget, skræmmende hvor meget kærlighed og sorg har med hinanden at gøre..

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Dorthe

    Fint gravsted han har. Husker dit indlæg og video du lavede da han døde. Puha en omgang.
    Men du lader til at være kommet godt videre i en svær tid. Og selvom jeg ikke kendte Tim så ville han nok ikke have ønsket dit liv gik i stå. Alt lykke fremover.

    8. april 2017 at 16:24
  • Leave a Reply