Follow me:

50% på metervarer

Ja jeg blev idag tagget på Facebook, i et opslag med en butik der havde 10 års jubilæum og så havde de 50% på alle metervarer, yay! :D
Tordag, fredag og lørdag. Så sidste dag idag :)

Jeg valgte at tage et smut der ind, kun en halv times kørsel fra hvor vi bor, og 50% er alligevel en del. Der var så også maaaange mennesker der inde, alt for mange i den forholdsvis lille butik, så jeg fik ikke set så meget af hele udvalget, men fandt 3 forskellige jersey stof, alle fik jeg i 80 cm så er der plads til både body og heldragt af hvert stof ;)

Fik også købt den pakke med bukse mønster, hvor det ene par Nadia ønsker sig er med i, så der skal jeg lige have set hvor meget stof der skal til, til bukser til hende, og hvad stof hun gerne vil have mv.

syer1 syer2

Fik så også syet en heldragt til Tobias færdig idag, jeg klippede alle delene ud igår, og skulle så “bare” sy det sammen idag.
Det gik rigtig fint, men fik lavet nogle dumme fejl, der gjorde at det hele tog lidt længere tid, for jeg måtte skifte nål en del gange, fordi jeg ikke fik syet det hele jeg skulle med dobbeltnålen osv. :)
Så har jeg lavet en anden slags “kant” i bunden ved benene, så må vi se om det fungere, ellers kommer der bare en lille rib i, efter vask :)
Tror det er den jeg er gladest for indtil videre af de ting jeg har lavet, der er kun en lille fejl ved den ene rib i ærmet, men det er til at leve med ;) så det gør jeg. Hehe

syer3

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply