Follow me:

5 km løbetur i skoven

5 km løbetur

I onsdags skrev jeg på min instagram om min og Chase’s første løbetur, i 5 måneder. Vi løb 4 km, og forbedrede endda vores tid med næsten 1½ minut.

Igår blev jeg så spurgt, om ikke jeg ville med ud og løbe en 5 km i skoven idag. Øh jo det kunne jeg da godt prøve :) det er virkelig længe siden at jeg har løbet 5 km, og sidste løbetur var jo så for 6 dage siden, men der inden var det jo næsten et halvt år.

At jeg har løbet lidt af og til på løbebåndet de sidste par måneder, tæller ikke.
Det er altså bare ikke det samme.

5 km løbetur

Det blev til 5 km, og det var en utrolig smuk tur. Fine stier at løbe på, ikke nemt alle steder ved siden af hinanden, men så kunne vi udfordre hinanden lidt, så vi kunne skiftes til at være forrest :)

Skoven er virkelig smuk, vi løb forbi åen en naturlegeplads, og ellers op og ned af stierne. Ærgerligt jeg ikke lige kunne stoppe op og tage billeder :D hehe. Men smukt var det!
Lige da vi ramte de 5 km, smed jeg mig på græsset (billede 1) og min søde tidligere arbejdskollega tog det billede ;) Jeg siger jer, jeg svedte tran, det kan måske også lidt ses ;) jeg var lige ved at få luft til maveskindet :D ja yndigt er det ikke, men vi havde en kanon god tur, hyggeligt. Og det er ikke ofte man finder en, der løber i samme tempo som en selv, men det gør vi :D Så mon ikke vi kan finde nogle dage i måneden, vi kan løbe i skoven. Det er en smuk tur ihvertfald, og så kan vi fortsat udfordre hinanden, hvilket kun er sundt :D Man gider jo ikke være den dårligste hehe.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Endnu en løbetur i skoven ⋆ Webmor.dk

    […] det jo alligevel 8 dage siden vi sidst var afsted, det passer mig egentlig fint 1 gang i ugen. Ihvertfald når vejret er sådan her. Tror ikke en tur […]

    23. maj 2018 at 11:40
  • Leave a Reply