Follow me:

5 år siden

d 4 april 2016 kl 07.15 var det præcis 5 år siden Tim‘s hjerte slog for sidste gang, og han forlod denne verden.

Jeg var inde i Aabenraa og gå en lang tur igennem byen, og forbi blomsterhandleren og forbi kirkegården.
Alt imens min veninde lå og fødte hendes lille datter, nr 2 :)
Det vidste jeg godt, men det var tys tys :D

tim2 tim1

Havde ellers fortalt hende hun ikke måtte føde d. 4 :) men det var altså den dag deres datter ville have fødseldag.

Desværre var udvalget af blomster i blomsterhandleren virkelig li’ nul … Der var kun pink, hvid, gul, fesen gul og noget orange lign. Så ja jeg havde ikke mange muligheder, men det blev til en lille buket, blomsterne kostede stort set 20 kr pr. styk! Så den lille buket var for 100 kr?! Shiit altså, det var ikke meget for 100 kr, de plejer bestemt at værre meget større, nå skidt.
Købte også de 2 små “krukker” med en blomst jeg ikke kan huske hvad hedder nu :) Men fint blev det.

Kanden med påskeliljerne var Nadia og jeg forbi med for 2-3 uger siden.
Jeg har altid mine ting jeg stiller det samme sted, og det ved jeg også andre har, men der er blevet plantet en lyng lige ved siden af, så jeg har ikke meget plads at gøre godt med, så kanden med påskeliljerne står næsten bag bænken.

Det er vildt der er gået 5 år nu, ja og jeg er sidenhen blevet gift, fået en søn, fået en uddannelse, og igang med en mere (efter barsel) og flyttet i hus osv.
Tiden render alligevel stærkt, og jeg mindes Tim med glæde alle andre 364 dage om året, men lige hans dødsdag er ikke sjov, synes jeg.
Generelt tænker jeg ikke på ham mere, ikke dagligt. Det er kun hvis jeg lige kommer i tanke om noget, i forbindelse med et sted jeg kører forbi, hører i radioen, eller lign.
– og det er jo også sådan det skal være, livet er for de levende, og Tim er her ikke mere, og jeg skal leve mit liv, her og nu.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply