Follow me:

48 timer gammel

Tatoveringen er ved at hele nu, der er kommet godt med sårskorper på, og det er en anelse irreterende for huden, og det gør lidt ondt hvis jeg strækker huden på en måde jeg normalt ikke gør, fx. ved at tage jakke på, så strammer det i huden. Det klør dog ikke, ikke endnu ihvertfald, men det kommer nok! Desværre :D haha
Jeg bruger en kold vaskeklud til at “bløde” den lidt op et par gange om dagen, fik afvide på strenge ordre, ikke at smører den af min tatovør, da der er klor og andre giftige ting i cremer, det ødelægger simpelthen tatoveringen, så det lader jeg vær’ med! :)

Den er ikke så rød mere som den var lige da jeg fik – mærkeligt nok :D haha!
Men blomsterne er stadig en anelse røde i skyggerne, ses dog ikke på billederne, som omridset af tribal stregerne, de er også en smugle røde endnu, men ingen ting i forhold til i fredags, og igår ;)

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er det nye til højre :)


Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

9 Comments

 • Reply Pia Haun Poulsen

  Hej Belinda

  Den er rigtig flot din tatoo – og er sikker på at et armbånd vil klæde den også! Du har i hvert fald vundet min Give away :o)

  Knus Pia

  25. september 2011 at 20:57
 • Reply Elana

  Den er sindsyg flot

  25. september 2011 at 20:58
 • Reply Rikke

  Rigtig flot søde <3! :) … Elsker tatoos! Kan ikke vente til jeg har penge nok til det haha!

  Tænkte på om hjertet nederst, der er lidt uden for den står for noget bestemt? Ellers havde du det i forvejen?

  26. september 2011 at 01:13
 • Reply Belinda

  Tak skal I have Pia og Elana :)

  Rikke, også tak til dig. Ja både hjertet og blomsterne har en betydning for mig.
  Men holder tingene lidt for mig selv, ihvertafald lidt endnu :)

  26. september 2011 at 12:03
  • Reply Rikke

   Har dog lidt en ide om hvad det kan være :)… Den er virkelig smuk <3

   Oh; jeg har overvejet at få en til ære for min farfar med det citat han stort set altid har sagt til os børnebørn. Kan bare ikke finde ud af om jeg skal holde det 100 % simpelt så det kun er teksten, eller med noget mønster omkring af en art? Tænkte jeg ville spørge dig om råd <3!

   27. september 2011 at 12:55
   • Reply Belinda

    Så det har du :) hehe..
    Jamen det kommer nok an på hvor lang en tekst det er, hvor på kroppen du ønsker den siddende, hvor stor den må være osv.
    Men spørg bare løs ;)

    27. september 2011 at 20:39
 • Reply Mimi

  Wow, den er virkelig VIRKELIG flot! Må havde taget lang tid :D

  26. september 2011 at 16:56
  • Reply Belinda

   Ja 3½ time, som der også står i et af de forrige indlæg ;)

   26. september 2011 at 17:54
 • Reply Cathrine

  Hej søde!
  Du har modtaget en awards, se mere på min side (;
  God mandag!

  26. september 2011 at 20:27
 • Leave a Reply