Follow me:

440,4 millimeter er jeg blevet mindre

Yes 440,4 millimeter, eller også 44,4 cm om ikke andet!
Jeg målte mig her til morgen, og jeg må ærligt indrømme jeg var noget overrasket og måtte lige måle et par gange flere steder, for det kunne da ikke passe!

Alene mine lår er blevet 12½ cm mindre på bare 2 måneder.
Og min talje er blevet 18 cm mindre!

Jeg kan nu også godt se det på spejlbilledet, men man bilder sig jo ofte noget ind, som ikke er realitet. Vægten siger desværre “kun” minus 5,6 kg på 2 måneder, så det er ikke alverden, men når man så smider over 40 cm rundt omkring på kroppen, er kiloene ikke så vigtige lige nu. Så er det bare tal på et display, og man skal ofte se mere på spejlbilledet end hvad ens vægt viser.

Så det er en god ide at starte med at måle sig når man starter med sit vægttab / slankerejse / kostomlægning / træning eller hvad man nu er/skal igang med.
For målebåndet viser mere end vægten gør. Vægten kan nemt stå stille pga. tarmfyld, menstruation, væske, muskelopbygning mv.
Så igen – hurra for målebåndet!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply