Follow me:

4 dage senere

Ja jeg bloggede sidst i søndags, og nu er det (allerede) torsdag ..
Syntes dagene flyver afsted, og det er jeg nok ikke ene om at mene, jeg tænker også på at nu skal vi snart skrive oktober?! Og lige om hjørnet er julen og nytåret…

Ja og så skriver vi 2013, vildt!

Men jeg ville egentlig bare lige fortælle at på 10 minutter en tidlig morgen, kan man nå meget. Ihvertfald hvis man er presset! … Jeg står normalt op ved 6 tiden, uret ringer første gang 05.50 og så har jeg to ekstra alarmer på hvis jeg lige skal “snuge” ..
Det valgte jeg så at gøre her til morgen, dog fik jeg slukket den sidste alarm, så vågnede op 06.48! Ja og jeg plejer at gøre 06.45! Argh tis! Jeg fløj nærmest ud af sengen, fik børstet tænder, ordnet hår, pakket taske (til motion senere) fodret hunde og rotter, og alt det andet jeg plejer, jeg nåede det alt sammen på 12 minutter! Jeg var klar til at kører kl. 07.00, og jeg nåede på arbejde i tide, hehe!

Men hvis man kan nå det hele på så kort tid, ja så skulle man måske bare stå senere op ;) hehe nej vel?!
Håber I andre får en fantastisk torsdag!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Rikke

    Det var sku godt gået, jeg hader bare at været stresset om morgen ;b

    – Sigaards.dk

    27. september 2012 at 20:10
  • Leave a Reply