Follow me:

4 års bryllupsdag

Igår havde manden og jeg 4 års bryllupsdag, også kaldet blomsterbryllup :) Jo jo ..
Det var ikke en dag vi gjorde voldsomt meget ud af, ingen gaver, vi var ikke ude at spise eller “sådan noget”. Vi fik en god middag, sammen med Tobias, og da han var lagt i seng smed vi os på sofaen og spiste chips og drak cola :) det er hygge for os.

Vi går ikke så meget op i det her, med at man skal købe en gave til den anden. Vi køber det når vi har lyst, og når der er behov ;) det samme gælder faktisk ved vores fødselsdage. Gaver betyder ikke noget for os. Jeg synes jo det er en gave i sig selv at have ham i mit liv, det kan lyde overfladisk for nogen, men kender man lidt til min baggrund så kan man nok godt se en mening med galskaben :)

Vi kiggede i vores bryllups fotobog og huskede tilbage på den fantastiske bryllupsfest vi havde, det var et brag af en fest :D ikke fordi det var mit eget bryllup, men det var hvad vores gæster sagde til os! Jeg overvejer stadig om vi skal lave en gang trash the dress ;) nu er han jo ikke brandmand mere, men autoredder, men det kunne vi sikkert også få noget sjovt ud af med en de store kranvogne de har ellers sådan :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply