Follow me:

30 dages six pack challenge

30 dages six pack challenge

Den vildeste udfordring i dette år, tror jeg!
Det er så i mit tilfælde ikke et håb om at få en sixpack, det er jeg for overvægtig til :) Men vil gerne fortælle jer lidt mere om hvad jeg skal igennem de næste 30 dage, fra imorgen af!

Det drejer sig om 30 dage, hvor jeg skal følge et bestemt program.
Både hvad angår kost, motion og indtagelser af bestemte ting.

Lige for en ordensskyld, så er det ikke noget med at jeg skal sulte mig selv :)
Men jeg skal være i kcal underskud, udreget fra mit TDEE og så under det.

Så skal jeg dagligt inden morgenmad forbrænde minimum 500 kcal, på maks 1 time. Det kan så ikke lade sig gøre alle dage for mig, da jeg de næste 14 dage har 7 dagvagter hvor jeg møder klok 7 og 7.30, men jeg vil efter arbejde give den gas. Ja og jeg dropper ikke min styrketræning, det er heller ikke meningen :)

Det hele skal resultere i en nedgang i min fedtprocent, og ved alle andre der er igang med den her challenge. Dem der er tyndere end mig, og får en lavere fedtprocent, vil få markeret maver, jeg har set flere der har fuldført samme program fra fitnessnu, som har fået flotte resultater. (På billedet, ser man Gustav der selv har udført programmet)
– Igen jeg regner ikke med at få en six pack :D

Men jeg håber at jeg kan kickstarte, og nustille min krop lidt, så jeg kan få året skudt godt igang med den her 30 dages six pack challenge.
Jeg har fået den til kampagne pris, ved nytåret. Og jeg kan faktisk få refunderet mine penge, hvis jeg fuldfører og han (Gustav) må bruge mine billeder til reklame for programmet. Men det var nu ikke min hensigt.

Der er et maveprogram jeg skal lave hver 2. dag, og så er der en liste over ting jeg ikke må spiste, så som ris, pasta, brød osv.
Jeg må gerne spise alle grøntsager og magert kød, og så overholde mine daglige kcal.

Det bliver da mega hårdt at skulle undvære både ris, pasta og rugbrød – det er noget jeg spiser dagligt, eller næsten ihvertfald. Men jeg tager det hele som det kommer, og jeg starter imorgen 7 januar 2019, og sidste dag på challengen er 4 februar 2019. I kan følge med her inde, men tænker ikke at jeg poster hver dag her inde, men på min instagram gør jeg ;) så vil du følge med på sidelinjen, så følg mig der inde.

Har med samme øjemål fået mig mit første pulsur :) så jeg bedre kan være sikre på de forbrændte kcal i fitness centeret. Mig som hader Cardio ;) det bliver sgu da en kamp uden lige, hah!

Jeg ved det vil blive hårdt, og håber der kommer nogle gode resultater, ellers kan jeg prale med at have fuldført den :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

8 Comments

 • Reply Hvordan går det så med min six pack challenge? ⋆ Webmor.dk

  […] Er du nysgerrig på at vide hvordan det går med min 30 dags challenge? […]

  13. januar 2019 at 22:25
 • Reply Webmor.dk - Kun en uge tilbage af min sixpack challenge ⋆ Webmor.dk

  […] 7 januar startede jeg op på min 30 dags sixpack challenge, og er idag på dag 23, og snart ved vejs ende. Det er underligt at tænke tilbage på at jeg i […]

  29. januar 2019 at 23:10
 • Reply Webmor.dk - 28 dage fuldført, 2 tilbage ⋆ Webmor.dk

  […] er det vildt, idag er det 4 uger jeg har været igang med denne 30 dags sixpack challenge, og jeg havde aldrig selv troet at den ville være så effektiv! Jeg elsker […]

  3. februar 2019 at 22:16
 • Reply Webmor.dk - Ny tatovering ⋆ Webmor.dk

  […] Valgte det som en lille belønning til mig selv, efter fuldførelse af min 30 dags sixpack challenge. […]

  6. februar 2019 at 19:13
 • Reply Webmor.dk - Resultatet efter min 30 dags sixpack challenge ⋆ Webmor.dk

  […] februar sluttede jeg min 30 dags sixpack challenge, det var noget af det fedeste jeg har budt mig selv især efter den er afsluttet kan jeg virkelig […]

  15. februar 2019 at 20:07
 • Reply Webmor.dk - Laver en ny six pack challenge ⋆ Webmor.dk

  […] jeg gør det fandme!Jeg har valgt at tage en ny 30 dags sixpack challenge, dog forlænger jeg den til 40 dage denne gang. Jeg er helt betaget over de resultater jeg fik ved […]

  10. marts 2019 at 19:11
 • Reply Webmor.dk - Juicy Booty Challenge ⋆ Webmor.dk

  […] påtænker så ikke at lave en challenge som mine to “30/40 dags challenger” som også Gustav har lavet.Planen var jeg vil bruge øvelserne til at supplere min ben […]

  30. april 2019 at 17:04
 • Reply Mia

  Hej!
  Hej!
  For det første, synes jeg, at du er mega sej, og det er satme godt klaret!
  Jeg skal selv gennemføre Gustavs 30 dages sixpack challenge her til februar💪
  Jeg synes dog, at det er lidt svært at finde på mad, der skal være inde under kriterierne, og så ville jeg høre, om du eventuelt havde nogle gode råd, opskrifter, madplan eller andet, du ville måske dele?😁
  Jeg har aldrig rigtig fokuseret så meget på kosten, så derfor er det lidt en hård nød at knække😅

  29. januar 2020 at 06:45
 • Leave a Reply