30 dages six pack challenge

30 dages six pack challenge

Den vildeste udfordring i dette år, tror jeg!
Det er så i mit tilfælde ikke et håb om at få en sixpack, det er jeg for overvægtig til :) Men vil gerne fortælle jer lidt mere om hvad jeg skal igennem de næste 30 dage, fra imorgen af!

Det drejer sig om 30 dage, hvor jeg skal følge et bestemt program.
Både hvad angår kost, motion og indtagelser af bestemte ting.

Lige for en ordensskyld, så er det ikke noget med at jeg skal sulte mig selv :)
Men jeg skal være i kcal underskud, udreget fra mit TDEE og så under det.

Så skal jeg dagligt inden morgenmad forbrænde minimum 500 kcal, på maks 1 time. Det kan så ikke lade sig gøre alle dage for mig, da jeg de næste 14 dage har 7 dagvagter hvor jeg møder klok 7 og 7.30, men jeg vil efter arbejde give den gas. Ja og jeg dropper ikke min styrketræning, det er heller ikke meningen :)

Det hele skal resultere i en nedgang i min fedtprocent, og ved alle andre der er igang med den her challenge. Dem der er tyndere end mig, og får en lavere fedtprocent, vil få markeret maver, jeg har set flere der har fuldført samme program fra fitnessnu, som har fået flotte resultater. (På billedet, ser man Gustav der selv har udført programmet)
– Igen jeg regner ikke med at få en six pack :D

Men jeg håber at jeg kan kickstarte, og nustille min krop lidt, så jeg kan få året skudt godt igang med den her 30 dages six pack challenge.
Jeg har fået den til kampagne pris, ved nytåret. Og jeg kan faktisk få refunderet mine penge, hvis jeg fuldfører og han (Gustav) må bruge mine billeder til reklame for programmet. Men det var nu ikke min hensigt.

Der er et maveprogram jeg skal lave hver 2. dag, og så er der en liste over ting jeg ikke må spiste, så som ris, pasta, brød osv.
Jeg må gerne spise alle grøntsager og magert kød, og så overholde mine daglige kcal.

Det bliver da mega hårdt at skulle undvære både ris, pasta og rugbrød – det er noget jeg spiser dagligt, eller næsten ihvertfald. Men jeg tager det hele som det kommer, og jeg starter imorgen 7 januar 2019, og sidste dag på challengen er 4 februar 2019. I kan følge med her inde, men tænker ikke at jeg poster hver dag her inde, men på min instagram gør jeg ;) så vil du følge med på sidelinjen, så følg mig der inde.

Har med samme øjemål fået mig mit første pulsur :) så jeg bedre kan være sikre på de forbrændte kcal i fitness centeret. Mig som hader Cardio ;) det bliver sgu da en kamp uden lige, hah!

Jeg ved det vil blive hårdt, og håber der kommer nogle gode resultater, ellers kan jeg prale med at have fuldført den :D

One comment on “30 dages six pack challenge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *