Follow me:

3 x 30 days challenge

Lørdag d. 1 juni satte jeg mig for at prøve en af disse her challenges. Jeg har pt. ikke tid eller de store penge til at gå i fitnesscenter.
Så jeg fandt ikke mindre end 3 af de challenges og det går fint fremad :)

Squat challengen er ikke helt så hård som forventet (endnu) Igår lavede jeg 70 squat, delt op i to.. Først tog jeg de første 30 og så tog jeg en lille pause på 1-2 minutter og tog så de sidste 40. Havde ret ømme ben, for havde tidligere på dagen været ude og løbe 3,5 km.
Det bliver spændende at se om jeg kan komme op på de 250 squats på en gang. Vil ikke til at dele den mere op end jeg gjorde igår, med få minutter imellem. Har læst nogle steder at nogle deler den op til morgen og aften. Hvilken metode der er rigtig eller “forkert” ved jeg ikke, jeg gør det bare på min egen måde ;)

Planken !! :D
Hvis ikke man lige ved hvad det er, er her et billede. Jeg er selv imporneret over at jeg igår kunne holde 40 sekunder! Det er altså virkelig lang tid, især når man ikke har trænet de muskelgrupper længe. Og det ser let nok ud på billedet, ikke? ;) Men det er det altså ikke.
Mange kommer til at snyde ubevidst, ved at hæve numsen for meget, men idéen er netop at man skal ligge helt lige hen over ryggen, som billedet også flot viser. Jeg har heldigvis Kenneth til at holde øje med om jeg snyder ubevidst, og tager tid på mig.  Men at nå op på 330 sekunder! Som er 5½ minut, virker lige pt. meget umuligt men nu må vi se, jeg kæmper ihvertfald fortsat videre.

Mavebøjninger .. Der laver jeg ikke rigtig det der står på billedet, jeg har en del maveøvelser jeg laver 25 gentagelser af, i omkring 15 minutter (har en del mave der skal strammes op, hehe) Men holder så hviledagene som de skriver, som er samme hvile dag som squat, hvor planken derimod ikke er samme dag, men det er helt fint. :)

Har taget før billede, og skal også nok tage efter billeder, efter 7, 21 og 28/30 dage :) Håber der er noget at se i forskel, haha!

Igår aftes da jeg skulle lave mine maveøvelser var det faktisk lidt svært at lave dem! Tosser!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Mie

  Uuuh squat challenge… Den har jeg også prøvet. Nåede desværre kun op på 225 tror jeg? Jeg kunne virkelig se det på mine lår, men ingenting på bagdelen. Ved ikke om jeg har gjort det forkert, så jeg gav op :/ Men fik da fine lår af det :)
  Men tror da kun det er godt når du også kombinerer det med løb :)

  6. juni 2013 at 22:39
 • Reply Belinda

  Mie > Ja jeg er “kun” på 80 idag, og 75 igår. Det går stille og roligt fremad, synes bare ikke det er så sjovt mere som det har været :( .. Det er mange squat efterhånden og det tager lang tid synes jeg, planken er jeg hurtig færdig med og den har givet mig blod på tanden, fordi jeg endnu ikke har måtte give op og lade mig falde endnu! :D Optur!
  Mavebøjningerne, ja de er også sådan lidt la la pt. Desværre! :(

  7. juni 2013 at 10:04
 • Reply Jenni

  Nice med challenges! =D
  Du skal da være med på den abs-challenge, jeg har! Den er lidt hårdere, end den du skal igennem. Man skal jo presse sig selv ;)

  Jeg hopper på squat-challenge i næste måned! Den er nice! Har lavet den før + 1000 squat day challenge efter de 30 dage ;)

  Link til ABS-challenge!
  http://jennig.org/post/52139162208/jeg-synes-du-skal-du-vaere-med-i-min-30-day-abs

  7. juni 2013 at 10:25
 • Reply Line

  Da jeg så du postede dette indlæg blev min interesse vakt, jeg måtte jo ligesom losse mig selv bag i, når jeg hele denne eksamensperiode har siddet på min flade…
  Men nu er jeg kommet til dag 4, og har “7-9-13” holdt den endnu ;)
  Og jeg satser på at hænge i indtil jeg ska på studenterkørsel den 2/7 :D!

  Men det er super fedt at du lige blogger lidt om hvordan det går, det gør at jeg tænker “jeg kan også!” :)

  12. juni 2013 at 15:39
 • Leave a Reply