Follow me:

3 måneder siden

I dag er det præcis 3 måneder siden dit hjerte holde op med at slå, det er helt uvirkeligt for mig endnu! Især når jeg ser billeder af dig, og ser film af dig.
Når Nadia nævner en eller anden sjov episode fra vores liv sammen, stikker det i mit hjerte, og jeg må lige holde vejret nogle sekunder, hvor efter jeg smiler, hun fortæller altid ivrigt om de sjove ting vi har lavet og oplevet sammen, for det er værd at holde ved, og mindes, alt det gode!

Men for satan hvor gør det dog ondt, det kan slet ikke beskrives, der kan ikke sættes ord på.
Håber inderligt du kan mærke al den kærlighed jeg stadig har til dig, og kan hører mine tanker og små samtaler jeg har med “dig” … Jeg vil bare så gerne tro på, at du kan hører os, og se ned på os fra din himmelsky, er det helt idiotisk at tro sådan noget?

Dagene går, og jeg kan mærke at det bliver lidt lettere for hver dag der går, men nogle dage har jeg tilbagefald, og skal bare råbe, og skrige, og græde ind i en pude, og få “det” ud af mit system.
Hvorfor skulle det lige være dig? Hvorfor?!?!?!?!?!?!?!

Du var et godt menneske, du havde ingen fjender, sød, rar, en god ven, en god far, kærlig, et hjerte af guld, en stærk personlighed og vilje, du var så glad igen, det hele havde vendt til noget positivt for dig, endelig kunne du igen få din kærnefamilie som du gik og drømte om, med mig, og de to piger her i huset. Men alt blev bare anderledes, og min verden blev jævnet med jorden.
Nu er du væk, og jeg skal lære at leve uden dig, og jeg skal lære at elske en anden mand igen…. Puha ….!!!

You left and forgot to tell my heart how to live without you..
Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply tumling

  smukke smukke ord

  4. juli 2011 at 14:33
 • Reply Kirsten

  Desværre kan ingen tage sorgen fra dig, men heller ikke minderne.
  De vil varme og styrke dig.

  4. juli 2011 at 15:41
 • Reply Sandra/Fru H-T

  Du godeste, hvor mit hjerte gør ondt for dig. Jeg har aldrig mistet en kæreste (/mand?), men jeg mistede mine forældre med et halvt års mellemrum, da jeg var 16 år, så jeg kender den del af din sorg der omhandler at miste et menneske man elsker og ikke vil leve foruden.
  Jeg har ikke flere ord, for jeg ved at der ikke er nogen ord, der kan lindre din smerte.

  6. juli 2011 at 22:24
 • Leave a Reply