Follow me:

3 dage tilbage

Hvor er det bare helt syrealistisk, om 3 dage … om fucking 3 dage bliver jeg gift med den skønneste og kærligste mand! Jeg synes det var igår at han faldt på knæ en lørdag morgen, hvor jeg stadig sad i nattøj, med morgenhår foran computeren :) men ok på den anden side, hvis han vælger at fri når jeg ser sådan ud, kan det jo kun være ekstra seriøst og en god ting :D Det tager jeg det ihvertfald som.

Vi er ved at få styr på de aller sidste detaljer, selvom jeg synes de her dage virker ret hektiske og uoverskuelige, så er jeg sikker på jeg nok skal nå det, eller vi skal. Men det er mest mig der skal nå noget endnu, fredag skal jeg til frisør og have vasket hår, og lavet krøller, og lavet negle om aftenen + jeg ved der kommer folk der sætter ranke op. + min far også kommer, og skønne Mia hun kommer allerede imorgen! :D Woop!

Jeg glæder mig mere og mere nu hvor dagen snart er der, men på den anden side ville jeg gerne lige have haft en uges mere planlægning ;)
Desværre har jeg været oppe og slås med vores kat og har grimme sår på underarmen, og alt det stress de sidste par dage, har også givet mig 2 forkølelsessår :( (er helt grædefærdig) jeg har brugt plastre til sårene i lange baner, og håber jeg kan få en normal underlæbe inden lørdag, krydser I fingre for mig?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Lone

  Hej Belinda. Jeg krydser så meget for at de sår forsvinder og at I får en FANTASTISK dag, aften og nat på lørdag. Knus Lone

  5. september 2013 at 09:20
 • Reply Belinda

  Tusind tak Lone ;) Håber det hjælper!

  5. september 2013 at 11:05
 • Reply Eeyorenyk

  STORT tillykke med i dag. :D Håber I har en fantastisk dejlig dag i kærlighedens tegn. <3

  7. september 2013 at 18:18
 • Leave a Reply