Follow me:

2 december – Challenge

2 december – Julen, hvad skal der ske?

cute-reindeer-head

Ja hvad skal der ske i julen?! Bum bum
– desværre har vi jo ikke ungerne i år vi har dem til d. 23 december, og så fejre de jul hos henholdsvis mor og far, og så får vi dem igen d. 28 december. Så har vi dem til nytår.
Jeg skal have pyntet op her i løbet af ugen til når de kommer, og lørdag eller søndag skal vi have juletræet hjem, og det skal ungerne jo være med til at pynte som de har lyst til det skal være.

Så satser jeg også på vi skal nå at bage en omgang pebernødder, eller vaniljekranse eller lign.
Jeg skal ikke arbejde i julen, sidste arbejdsdag inden julen er d. 20 december, og så skal jeg først møde igen d. 6 januar. Januar går nok hurtigt, og fra d. 20 januar, skal jeg starte i skole igen! Det glæder jeg mig til, af flere grunde. Men mest for at se alle mine skole kammerarter igen.

D. 24 ved jeg ikke helt hvad jeg skal endnu, vi har som tidligere skrevet ingen børn, og Kenneth skal arbejde fra 7 til 19, så om jeg bliver alene hjemme, eller melder mig som frivillig nogle timer et eller andet sted hvor de har brug for mig, ved jeg endnu ikke!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Tumling

  Ellers kommer du til min mor

  2. december 2013 at 22:47
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!