Follow me:

2 års bryllups dag

Igår havde vi 2 års bryllups dag (allerede), som tiden dog går.
Min kære mand havde en overraskelse til mig, mig som hader overraskelser :)

Men jeg skulle altså have en 45 minutter lang ansigts massage i Dronning Dorotheas badstue i Kolding ;) Se det var ikke så ringe, så lå jeg der i min helt egen “oste klokke” og blev forkælet, imens min dejlige mand havde Tobias ude i forhallen, og ventede på jeg blev færdig.
Det var så skønt, de der olier og cremer og hvad ved jeg hvad de smurte i fjæset på mig, var total skønne, de duftede godt og føltes så behagelige ;) ja og så fik jeg hovedbunds massage og en lettere nakke og skulder massage, for hunan da, jeg var helt afslappet, og tror også jeg blundede nogle sekunder :D !

Bag efter tog vi indtil Kolding storcenter og gik lidt rundt, fandt noget lækkert at spise ;)
Og fik købt ind til barnedåben her om 19 dage, (Gisp) ..!
Vi var også lige et smut i H&M for at se om de havde billige bukser, Tobias har en del bukser, men rigtig mange af dem sidder virkelig dårligt omkring livet på ham, mange af dem er alt for stramme :(
Han har stadig nogle bukser i 62 som sidder super godt, sådan nogle der gir sig godt, og i ben længden sidder de også flot endnu, mange 68 som han er rykket op i, ja de poser fandme over det hele, og i livet er nogle stadig alt for små.
Så fandt 3 par i H&M og fik det tredje par gratis ;) så 3 par bukser for 100 kr, det er da helt fair :D billigt, – det kan vi li’

Tilbage til snakken om bryllupsdagen, hold nu op hvor jeg savner den dag. Den var så fantastisk, med så mange mennesker, gode minder, sjove indslag og bare en helt uforglemmelig dag.
Så er det bare super fedt at have haft to fotografer der har fotograferet os fra morgenstunden til midnat, og foreviget alle de gode minder på billeder.
bryllup0 bryllup1 bryllup2

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply