Follow me:

16 december – Challenge

16 december – Julegave ønsker

Clipboard01ss

Ja nu er jeg ikke en der går ret meget op i gaver, slet ikke her op til jul. Synes ikke der er noget specielt over der ligger 150 gaver under træet, og de 25 af dem er til mig :|
Jeg mener jo som skrevet tidligere, at julen er så meget andet end alt det gavehalløj.

Jeg har ikke engang givet nogle ønsker til min mand, for han ved godt jeg ikke vil have nogen, og sidste år gav han mig i jule og fødselsdags gave, den helt nye ipad, og den er jeg taknemmelig over stadig, og bruger den dagligt. Har en mobil der fungere, har tøj på kroppen, har lige brugt alle vores gavekort fra brylluppet i Inspiration så køkkenting mangler jeg heller ikke lige. Hmm agility sko har jeg selv lige købt, så ved jeg min mand er ved at lave en ny slalom til mig, det kan være jeg skal kalde den for julegave ;) ? Så lyder det jo som om jeg har fået noget. For i mange andre øre lyder det jo ikke så godt hvis ikke man har fået noget til jul.

Er jeg den eneste der ikke rigtig ønsker sig noget til jul?

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply