Follow me:

15 december – Challenge

15 december – 3. søndag i advent

advent

Ja så blev det allerede 3. søndag i advent, som tiden dog går!
Jeg har været tidligt oppe hele weekenden, jeg har nemlig haft weekend vagt på plejehjemmet, havde så fri i fredags,og imorgen, så det blir godt :)

Så idag har jeg arbejdet, luftet hundene, og spist boller og drukket varm kakao. Jeg er mega snottet og kan knap nok snakke, så min dejlige mand har passet og plejet mig idag, det er rent luksus med hjemmebag og varm kakao med flødeskum :D Dét kan man lige holde til.

Så har jeg været ved Rødekro afkørslen idag her ved 1830 tiden, og aflevere 4 af mine rotteunger der nu skal på bo sjælland, der er 2 tilbage som først flytter d. 21 december, 1 der endnu ikke er solgt, og så er der mine 2 egne jeg beholder, så der er ved at være tømt efter 12 små bebser! :)
Heldigvis har jeg et nyt kuld på trapperne, et kuld jeg glæder mig lige så meget til som det forrige!

God søndag til jer alle!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!