Follow me:
Dag 14 i min challenge

14 dage af challengen er nu gået

Dag 14 i min challenge, og hvordan går det så?
Det går faktisk rigtig godt hvis jeg selv skal sige det. Jeg synes tiden snegler sig afsted, og på den anden side så rundede jeg dag 14 idag.
Det er jo allerede 7000 kcal forbrændt :) Og jeg skal snart på vægten igen.

Kan fortælle at sidst jeg vejede mig, var på dag 8.

Og der sagde den minus 1,4 kilo. Men har ikke været på vægten siden, da jeg her til morgen fik min menstruation som beregnet, så det var ikke så ualmindeligt. Der ved jeg at jeg nemt kan tage 1-2 kilo på i væske.
Så jeg afventer lige med at gå på vægten til jeg ved at menses er aftagende og ikke på sit højeste (sorry for sarte sjæle :) )

Men jeg er ikke i tvivl om at vægten går ned ad, og det er bare så fedt. Synes også selv jeg kan se det på min krop. Og en spurgte også hvor meget jeg havde tabt mig for nogle dage siden, fordi han synes han kunne se det i mit ansigt ;) det er måske egentlig rigtig nok, eller det er jo svært selv at se de små ting. Men dem der ikke ser en hver dag, har jo nemmere ved at se forandringerne.

Så jeg synes ærlig talt det går rigtig godt. I min story på instagram, der deler jeg meget fra challengen, og sidst på dagen, inden sengetid. Fortæller jeg hvor mange kcal jeg har spist, hvor mange skridt jeg har gået, og hvad min motivationsprocent ligger på :D så er man mere nysgerrig skal man lige smutte der ind og følge mig.

Dag 14 i min challenge

Generelt kan jeg mærke at challengen gør noget godt for min psyke. Jeg kan bedre og bedre lide det jeg ser i spejlet, og væmmes ikke længere ved måden jeg ser ud på. Gradvist er dette kommet, og selvfølgelig ikke kun pga. challengen, men også siden jeg startede min rejse, og også har tabt mig over 20 kilo.

Det hele tager tid, men jeg synes det er rejsen værd. For når man tager det en bid ad gangen, så når man ikke at forsluge sig og få det hele galt i halsen. Man kan ikke lære at acceptere den måde man ser ud på, over natten.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply