Follow me:

13 december – Challenge

13 december – Udendørs aktiviteter (hvid jul)

Ja hmm! :?
Der er jo ingen sne, ihvertfald ikke hvor jeg bor. Så det er sgu lidt svært at skrive om dagens challenge, eller vise billeder der fra :) Men jeg kan da fortælle at jeg er en af dem der elsker sne, også på vejene, det genere ikke mig. Overhovedet.
Jeg er ikke en af dem der kører 120 eller 30 på landevejen når der er sne eller glat, jeg tilpasser mig efter vejens forløb osv.

Jeg synes sne er så hyggeligt, og børnene elsker det også, ligeså gør hundene ;) det er jo også hyggeligt at gå tur i sneen, og komme hjem og få varme drikke bag efter. Snemænd skal der jo også bygges, hvis sneen er den gode sne ;) tør sne dur ikke til at bygge med.

Jeg tror ikke på vi får hvid jul i år, desværre.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply