Follow me:

1,2 .. 3

Min veninde jeg går til hvalpetræning med, er på date her til aften, og så passer jeg hendes blandingshvalp, det er en tæve og noget så sød :) så der er liv i det lille hus, Smilla er lige så gammel som Morgan, så de finder rigtig godt ud af det sammen. Tænk engang, alene ude og gå med 3 hunde :D dét er noget af en prøvelse, men de lystrede da alle sammen perfekt. Det billede oven over, er taget i 2. forsøg, så det er da godt klaret syntes jeg!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply eeyorenyk

  Hihi – 3 på stribe. :p

  2. november 2011 at 15:01
 • Reply Belinda

  Ja de var så lydige, at jeg næsten kunne få dem til at ligge på én lige række :D haha men også kun næsten!

  2. november 2011 at 23:54
 • Reply eeyorenyk

  De klarer det nu ret godt, trods alt. ;)

  3. november 2011 at 09:59
 • Reply Belinda

  Ja det er jo teenage hunde, og så Pixel hun er meget lydhør så ingen problemer med hende, det var mere de to ungehunde, de fattede ikke helt hvad jeg bad dem om :) Men fik det da hen, hehe..

  3. november 2011 at 10:16
 • Reply eeyorenyk

  Hehe, du har ret… Vi har ikke helt ret snevejrs-graderne endnu. ;) Men med det temperaturfald vi har haft, så kommer det da sikker snart. Suk. Jeg kan godt lide sne, bare det kun er der, når jeg er indenfor. Jeg gider ikke være ved at falde på røven hele tiden, fordi folk ikke kan salte deres fortove og man ikke kan komme frem for bar sne. :s

  Jeg synes det er sjovt at man også på dyr kan se deres alder og “teenageår”. Min gamle chef har også hund, som for lidt tid siden VIRKELIG blev teenager. Med alt hvad det indebar. Ahem. Det er en hanhund og uanset hvad hulen de gjorde eller sagde, så skete der ligesom bare visse ting… Og hver morgen når de stod op, udbrød hendes kæreste “Nu har han tisset på gulvet igen!” … Nej… Det var ikke tis. :s Haha. :p

  3. november 2011 at 10:50
 • Reply Belinda

  Elsker også sne ;)
  Men det måtte godt lade vær’ at falde på stier, fortove og veje, haha :D

  Morgan er nu ikke på den måde teenager, ikke endnu :D
  Han er bare rasmus modsat, pt. så det skal nok blive spændende med konkurrencen vi skal til på løradg ;) knæk eller bræk, er nok begge dele, haha!

  3. november 2011 at 11:41
 • Leave a Reply