Follow me:

11 december – Challenge

11 december – 11.12.13 Hvad laver du i dag?

Det har da ikke slået mig at dagen idag er speciel ;) altså datoen.
– men jeg har ikke lavet noget specielt idag, har været på arbejde, lavet mad, lavet lektier med ungerne, hygget med unger og hunde, ja en helt almindelig dagligdag :) Så er 3 af mine rotte unger flyttet idag, 4 flytter på søndag, er lidt hårdt faktisk, hehe!

Så har jeg for første gang lavet hjemmelavet tarteletter, med kød fra 3 af vores haner. Faktisk mine kyllinger fra maj måned, eller de er jo ikke kyllinger mere, men de var den gang. Lidt underligt at tænke på at jeg har ruget dem ud, og nu spist dem. Men heldigvis “forbinder” jeg dem ikke med mine små kyllinger når jeg “kun” ser skroget med kød på, og de er slagtet og pillet. Så det er jo fint nok. Og det smagte bare vildt godt, min tartelet sovs, for hunan altså :D og det var første gang, sgu da godt gået, haha!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply