Follow me:

100 dage

Tænk engang, om kun 100 dage er jeg en gift kvinde! 
– jeg glæder mig helt vildt.

Vi har heldigvis styr på alle de store poster, og det er stort set kun de små poster der mangler som gæstebog, bordkort, mv.
Dog har jeg lidt krise over bordplanen allerede nu, haha!

Mest fordi jeg ønsker at mine gæster skal sidde hos nogle de kender, og har noget til fælles med, fx. alderen er ihvertfald vigtig så et par på 25 ikke kommer til at sidde med “de gamle” på over pensionsalderen. Det prøvede Kenneth og jeg selv til et sølvbryllup sidste år, vi sad ved alle dem der var 80 og skinddød, det blev en meget lang fest.

Der mangler stadig 28 gæster at svare om de kommer, eller ej. Vi har inviteret 57 (59 med os selv) og vi har valgt kun det er den nærmeste familie, venner og naboer. Vi ønsker ikke et kæmpe bryllup med 100 gæster eller mere, vi ønsker et mindre bryllup med alle dem vi har kær. Nogle mener det er mange gæster vi blir’ og andre siger det er meget lidt.
Men det er hvad vi har valgt, og vi har det godt med vores valg.

Tænk imorgen er der 99 dage, det er kun et tocifret tal, istedet for tre!  uhhhh :D

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Mette Doctor Lund

  Vi var 47 til vores bryllup :) Der var inviteret 51 (inkl os selv), og vi havde det på præcis samme måde. Vi gad ikke noget stort og fancy – det er jo ikke nødvendigvis sådan at jo flere gæster jo bedre fest. Nej, når bare man har dem med, som man holder mest af, så er det det der betyder noget.

  30. maj 2013 at 21:34
 • Reply Belinda

  Det er jo vores fest, så vi bestemmer jo også hvor mange gæster vi vil have med, og så må folk jo snakke om antallet, eller lade vær ;) vi er ligeglade. Det er passende som det er for os :D

  31. maj 2013 at 13:02
 • Reply Eeyorenyk

  I forhold til min familie, så ér det mange mennesker I har valgt. Haha. Jeg tror max jeg ville kunne skrabe 20 mennesker sammen, hvis jeg virkelig gjorde mig umage og endda inviterede personer som jeg reelt ikke ville ønske være der. Fx min mormors moster, som jeg aldrig ser til andet end hvis de en sjælden gang inviterer hende. :P

  Men uanset hvad andre mener, så er det jo jeres fest og jeres valg. I skal da gøre hvad der gør jeg glade og føles rigtigt for jer. Uanset om det så bliver 60 mennesker, 100 mennesker eller 300 mennesker. Hvis I er glade, så er der ikke noget at rafle om for andre. :)

  I øvrigt tillykke med den nye uddannelse. :D

  1. juni 2013 at 13:12
 • Leave a Reply