Follow me:

10 ting jeg ikke forstår fra fitness centeret

Jeg er ret vild med at træne i mit lokale fitness center, og selvom jeg ikke har trænet der ret længe. Så kan jeg godt se at den “anden verden” af trænings centeret, ikke har ændret sig fra den gang jeg var meget i fitness (tilbage i 2010-2011)

Jeg har lavet en lille “top 10” liste over ting jeg ikke forstår :) Har du andre, du kan tilføje?

 1. Skal du se lækker ud, eller skal du træne? Der er ingen grund til at sætte håret hver 3 minut, eller rette på tøjet konstant, fjerne den minimale fugt du får på halsen, af at nipse rundt ved de forskellige maskiner, og hvad sker der for sminken? Skal du til fest?
 2. Ok, vi sveder alle sammen her (næsten da), men jeg gider ikke dit sved, sprit nu af efter dig
 3. Kæresteparrene der er afsted, som bruger mere tid på at holde øje med hinanden, om de nu flirter med en anden, ser på en anden – og ellers bare gramser og kysser hinanden konstant
 4. Nej jeg vil ikke have din kæreste, så du behøver ikke sende mig de der dræber øjne, trutte! Du kan være helt rolig
 5. Jovist vi presser os vel alle sammen, men du behøver da ikke lyde som en pornofilm?
 6. De der fyre, der sidder og holder mere øje med hvor mange der kigger på dem, frem for at koncentrer sig om den træning de er igang med
 7. Hvorfor rydder du ikke op efter dig selv? Den måtte tog du selv frem, så skal den også lægges tilbage, og håndvægtene du tog ud på gulvet til at starte med, blev pludselig for tunge da du var færdig?
 8. Hvad får du ud af at jorde rundt på det løbebånd, med så højt fart at du bogstavelig talt er ved at falde af? Måske lidt lavere tempo ville kunne gøre det?
 9. Ro på, du skal gøre øvelserne færdige, det nytter ikke at du ikke gør tingene færdige, hvad nytter det?
 10. Folk der tror de ser resultater efter 2 timers træning – ting tager tid
Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply 5 ting jeg undre mig over ⋆ Webmor.dk

  […] jeg har skrevet et indlæg tidligere, om 10 ting jeg ikke forstår fra fitness centeret. Jeg føler næsten jeg bliver nød til det igen, fordi i fredags da jeg var i fitness var der de […]

  10. september 2017 at 21:20
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!