Follow me:

10 års fødselsdag

Imorgen har Ida pigen fødselsdag, hun bliver 10 år. Det er Kenneths datter, og vi har idag holdt fødselsdag for hende, jeg fik lavet 2 lagkager, en med lys og en med et stort 10 tal.
Så fik jeg bagt boller, måtte gange min opskrift op 3 gange, før det kunne give nok boller til alle gæsterne ;) de fik nu også megen ros, og der blev spist rigeligt af dem, men der er også til lige en enkelt bolle til ungerne madpakker imorgen, tror jeg de vil sætte pris på :)

3 unger er pakket i seng, den første den bette “mand” på 1½ år, kom i seng lidt i seks, han var så træt og havde en smule feber, og de 2 mellemste, Nadia og Lau kom i seng her kl. 1915, og den store Ida hun sidder lige og laver lektier, og så skal hun også på hovedet i seng, det har været en lang, men forhåbentlig god dag for hende :D Det håber jeg! Jeg gjorde mit bedste :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Linda Eg

  Hvor hyggeligt ;) Så er det en rigtig fødselsdag, når der er flag i kagen!! ;)

  22. april 2012 at 20:41
 • Reply Janne

  Sikke en masse unger, du har fået dig :-). Vic kiggede over skulderen og så lagkagerne på FB og syntes at det var snyd, at nogen skulle have sådan nogle fine kager, for det mente hun ikke jeg nogensinde, havde lavet til hende, er nu ikke helt enig….Og tillykke til Ida.

  22. april 2012 at 22:28
 • Leave a Reply