Follow me:

10 år

Jeg købte igår et par rulleskøjter, har ikke stået på rulleskøjter de sidste 10 år, hvis ikke mere. De blev flået ud af indpakningen og prøvet på, de sad godt! Og afsted det gik, satte min Iphone til at trakke min kørsel, fart osv.
Det blev til 4,34 km på 25 minutter og 4 sekunder. Ret godt klaret, syntes jeg selv. Og 191 kcal forbrændt :D

Hvad der er mindre godt klaret er, at jeg faldt over en lille bitte sten på en cykelsti, og slog mig noget så grusomt, mit haleben ramte jeg direkte ned på, med 11 km/t, og så rullede jeg åbenbart rundt. For har fået hudafskrabninger på ben, arm og hånd. Hånd og ben er ingen ting.
Men min underarm, er noget andet, den ser ikke så pænt ud :)

Billede 1, ganske få minutter gammelt. Billede 2 ca 8 timer gammelt, og billede 3, 24 timer gammelt.
Det er blevet pænere, men kan godt mærke jeg har mistet en del hudlag, for det gør ondt hvis jeg bare strejfer noget med såret. Halebenet voldte mig mange smerter i nat, og har sovet pisse elendigt. Min veninde kom forbi med nogle stærkere piller end panodil, og de tog toppen af smerten. Men ikke nok til jeg kunne slappe ordenligt af.
“Desværre”, skal jeg løbe 10 km imorgen til Aabenraa bjergmarathon, det ærger mig det er imorgen allerede, for har virkelig ondt, og ved endnu ikke om jeg kan løbe imorgen pga. smerterne!
Kryds fingre for mig, vil så gerne løbe imorgen!!!!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Tanja

  Av av av.. Puha jeg er bange for at stå på alt hvor man skal have styr på sin balance.. :p Jeg stod på rulleskøjter da jeg var lille.. og med min lillebror i klapvogn.. og det gik helt galt.. Så siden da har jeg været bange for det.

  Håber du klare løbet i morgen :)

  17. juni 2011 at 16:48
 • Reply Therese

  Åh ja, pas på med de rulleskøjter – jeg er også helt vild med at stå på dem, for en måneds tid siden købte jeg et par nye, superhurtige. Men det gik selvfølgelig galt for en uge siden – væltede og brækkede håndleddet, samt fik en masse skrammer! :-(

  Men der er nu ikke noget bedre end at løbe/rulle en tur med dem på fødderne. Hvis altså det går smertefrit ;)

  17. juni 2011 at 21:32
 • Reply Thea

  Åh av av :( Der gør bare så ondt at slå halebenet, og der kan gå så langt tid før det begynder at holde op igen :(
  Håber du kan løbe løbet i morgen! Jeg krydser fingre :)!

  18. juni 2011 at 00:20
 • Leave a Reply