Follow me:

1 skridt frem, 2 tilbage

at rejse sig igen

Februar 2018 tog jeg det valg at droppe alt der hed sukker, sodavand, slik, kager mv.
Det holdt hårdt, jeg var mega afhængig af det lort! Jeg havde dungrende hovedpine i 3 døgn.

3 fulde døgn! For satan jeg var ved at give op mange gange, det var så ulideligt.

Ja og jeg har flere gange droppet mine sukker energidriks, og faldet i flere gange også. Og det er jeg så også igen!
Eller det er noget tid siden nu, og nu vælger jeg igen at droppe de energi driks, de gør ikke noget godt for mig. Jeg tror ikke som sådan jeg er afhængig af dém. Men det jeg forbinder med dem.

Om morgenen kunne jeg starte ud med sådan en, fordi det var bedre end ingen ting. Ja det bildte jeg mig selv ind, både af mad og væske. Har aldrig været god til hverken væske eller morgenmad.

Så nu er jeg klar til kamp, igen.
Det at rejse sig igen, det er jo også med til at gøre en stærkere. For man vinder intet ved bare at blive liggende hvor man faldt!

Ingen er fejlfrie, og det er jeg heller ikke.
Så længe man lære af sine fejl, så skal man nok klare sig. Ting tager tid, som jeg har skrevet om tidligere, og rom blev ikke bygget på en dag. Og man bliver ikke slank af at spise salat 1 uge, og omvendt bliver man heller ikke overvægtig af at spise fastfood 1 uge.

Det hele kræver længere tid, både at tage på, og tabe sig igen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply 80 / 20 ⋆ Webmor.dk

  […] har skrevet om tidligere, fra den ene dag til den anden. Men for noget tid siden, faldt jeg i min dårlige vane om at drikke […]

  1. november 2018 at 13:23
 • Reply Et skridt ad gangen ⋆ Webmor.dk

  […] Men jeg har bare kunne mærke på mig selv, det her med at skulle veje og måle. Samt handle meget mere ind, og anderledes ind til mig selv, frem for resten af familien. Jeg siger ikke at det jeg spiser, ikke kan spises af min familie. De er dog ikke fan af det hele, og så lad endelig dem beholde deres rugbrød, pasta mv. Men nu er jeg klar til at kæmpe igen omkring det med kosten. Har spist sundt “hele tiden”, men der har også været dårlige vaner jeg har kæmpet med. […]

  7. november 2018 at 11:58
 • Leave a Reply