Follow me:

1 måned er gået

1 måned er gået, og jeg savner ham stadig helt ubeskrivelig meget. Min happy dog Morgan.. Suk

morganas1

Jeg tænker stadig på da vi fik afvide hvor syg han var, og da han blev revet fra os på én og samme dag.
Det hele kom som et stort chok, og angsten, skyldfølelsen, panikken og kærligheden strømmede ind over os, det var så meget at rumme på så kort tid, og pludselig var han væk…

Vi mangler ham alle sammen, især Nadia min datter mangler ham. Hun har også “haft” ham siden han var 8 uger, det har bonus ungerne ikke. Jeg forstår ikke en så fantastisk hund skulle her fra, på sådan en måde. Men heldigvis har han ingen smerter, der hvor han er nu.. Og jeg håber jeg får ham at se igen, på den anden side.

Minde tatoveringen er helet op, og er så tilfreds med den. Det er en ren skygge tatovering, og resultatet er blevet rigtig godt. Det er en kombination af mange af de fodaftryk vi havde, og sat sammen til en.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply