Follow me:

1. Klasse

Ved I godt jeg har en datter der går i 1. klasse nu?! Hvor ér det bare vildt! … Hun havde glædet sig meget til at starte i skole igen, også fordi det var på en ny skole .. De er 22 børn i denne klasse, 11 piger og 11 drenge ;) Så de sidder pige dreng, pige dreng.
Det er en friskole hun går på, og det er valgt ud fra elevtallet i klasserne, og den frihed de har på friskolen i forhold til den kommunale. Friskolen har egen bus, og tager på mange udflugter, til stranden, i skoven, på museum osv. alt der lige passer ind i undervisningen ;)
SFO´en ligger lige på den anden side af skolen, så de skal lige gå under vejen i tunnelen, og så er de i SFO´en :)

Jeg begriber bare ikke at min lille pige går i 1. klasse nu, det går jo alt for hurtigt! .. Syntes det var igår hun startede i børnehave, men ak ja det er 4½ år siden faktisk! Gisp!

Håber bare hun hurtigt får nye venner på den nye skole. Der startede 4 nye andre samtidig med hende, så hun er ikke “uden” for som den eneste nye, så det er jeg glad for.
Kan huske hvor svært jeg selv havde det i 3. klasse da jeg flyttede skole, men der var jeg selvfølgelig også lige lidt ældre, og jo ældre man bliver, jo svære er det.

Det skal jo gerne være de rigtige valg man træffer for sine børn! Selvom man ikke aner om det ér det rigtige valg, men man gør sit bedste!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Jenni

    Åh, ja… de små vokser så hurtigt! =)
    Sødt billede du har taget.. og hvor lyder det som en rigtig god skole, hun er startet på =)

    14. august 2012 at 14:29
  • Leave a Reply