Bag skærmen

Hvem er du?

Jeg er en 31 årig kvinde, med hænderne fulde, både af familie livet og mine hunde, men også uddannelsen og mine hobby’ere tager megen af min tid. Jeg blandt andet syer til mine børn og mig selv, og debattere på forskellige facebook grupper, omkring emner der interessere mig.

Jeg er ligeledes igang med en livsstils ændring og det bære blogge præg af for tiden.
Jeg er glad for indretning, grønne planter og nips, og har efterhånden også fået grønne fingre – har en del forskellige planter i mit hjem.
Jeg er mor til 2 (3) en datter på 12 år, en søn på 2 år, derud over er jeg også mor til pige, der er en stjerne på himlen, og har været det siden efteråret 2003.
Jeg gift med den skønneste mand, og er blevet bonus mor til 3.

Hvad laver du?

Jeg er ved at uddanne mig som Social og sundhedsassistent, og er færdig julen 2017. Jeg arbejder som afløser i Gram hjemmepleje.
Før arbejdede jeg på flyvestation Skrydstrup, hvor jeg var flyver overkonstabel.

Hvor er du?

Jeg gemmer mig i mit hus, i en lille hyggelig sønderjysk by, så opholder jeg mig meget bag denne skærm, ellers er jeg at finde i til hunde træning, til agility stævner, på sofaen med familien, bag min symaskine, eller i naturen.

Hvad er du?

Jeg er født i vandmandens tegn, i 1986 på et sønderjysk sygehus.
Jeg er naiv, talende, temperaments fuld, kreativ, pessimist, brunette, sjov, dyre elsker, ikke-ryger og rigtig glad for (pang) farver.

Hvad har du gang i?

Jeg har gang i en masse, jeg er kreativ, bloggen, mine hunde osv. jeg har rigtig mange ting jeg går op i, og mange hobbyer der kræver lidt opmærksomhed engang imellem.