Vaskebjørne og gravemaskiner

Jeg havde gang i maskinerne igen idag, og der kom 2 flotte bluser ud af det – hvis jeg selv skal sige det!
En mørk og en lys så at sige, og en med nyt stof, og en med noget “gammelt” jeg havde liggende, tidligere på ugen kom det med gravemaskinerne hjem, og det ville han så gerne prøve på, og det betyder så at han gerne vil have en bluse at prøve på ;) så mor måtte jo igang.

Nu skal de så bare vaskes og så kan han få dem på :D
– Det er nok de 2 pæneste jeg har syet længe, hvis man ser på kvaliteten af syningen, med småfejl mv. disse to har faktisk ingen lige umiddelbart :) Så der sker ting og sager med mine færdigheder.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *