Første dag i sidste praktik

Igår havde jeg første dag i min sidste praktik, jeg er i psykiatri praktik nu her. Det er rigtig spændende, og jeg kan allerede nu se at man arbejder med borgerne/patienterne på en hel anden måde end på sygehus, på plejehjem mv.

Jeg mødte ind klok 9 og fik lov at gå hjem klok 14, så det var helt fint, og tiltrængt for min hjerne ;) Den var ved at være godt brugt.

Jeg havde rundvisning igår i bygningen, og fik lidt information omkring de forskellige teams der er, og kort om hvad de laver.
Så var vi ude og besøge to patienter, to meget forskellige patienter. Super spændende altså :) så kunne jeg rigtig se hvad der menes med de forskellige ting “vi” har læst i bogen i de forskellige skoleperioder. Der var mange træk, og miljøet var også som forventet ved de to vi var hos.

Jeg er sikker på det nok skal blive en spændende, og lærerig praktik periode! Når jeg er færdig her, så skriver vi december! Yaiks så er året snart slut..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Første dag i sidste praktik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *