15.06.2015

I dag var jeg et smut forbi Ønskebørn i Aabenraa. Jeg skulle ind og købe en ny amme-top. Den jeg har nu, er alt for stor! Har selvfølgelig også tabt mig 19 kg! (på 3 uger, wauw)
Så en ny måtte til, før havde jeg en XL, ja den jeg lige er hoppet i er str. M :D det er skisme fedt! Wohoo!

Bag efter var vi inde ved min mormor, og så gik vi ind tur ind ad gågaden, hvor vi fik lidt at spise, og fik snakket en del. Et smut forbi H&M var jeg også, måtte lige købte 3 par ekstra baby strømper, stort set alle dem jeg har, er for store, de falder af bare han tænker på at bevæge benene, så måtte købe i en mini størrelse ;) 13-15 hedder den vidst.

Jeg er med i en challange på endomondo via min termins/mødregruppe, om hvem der går flest km med barnevognen hele juni måned, jeg er på 20,1 km nu :) og er lige blevet overhalet, var nr. 1 før, men er nu nr. 2 ;) så nu er motivationen ekstra stor, til at stjæle plads nr. 1 igen – god hare effekt.

Tobias sov i al den tid vi var i Aabenraa, ud over da han fik en tør ble, og fik noget at spise :) Han er så nem at have med. Snork siger han bare, især når barnevognen triller.

IMG_0737 IMG_0739

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *