Familie tur

Vi var i dag efter hundetræning et smut i Kolding storcenter, genialt når butikker har søndags åbent :) Me like!
Jeg fik nye støvler, og Nadia var blevet helt forelsket i sådan en kugle med “sne” i, .. I ved dem der af glas hvor der så er glimmer i :) sådan en fik hun med en lille fe i, den ville hun så gerne have og ja når man slæber sit barn med ind i søstrene grene, så er man jo selv skyld i det :D haha ..

Ja vi var også et smut i Bilka, og min søster, niece og min utrolig bedårende datter skulle lige prøve hatte :D
Elsker det billede af Nadia! <3 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Familie tur

  1. Ja, er de ikke voldsomt kære? Jeg faldt over dem sidste år, da jeg havde lavet 2010 pakkekalenderen, så jeg har gemt dem i et helt år for at kunne bruge dem. Haha. :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *