Tatovering update

Så er min tatovering blevet 3 uger og 3 dage gammel. Talte lige efter, og jeg har det som om det er meget længere tid siden jeg fik den lavet :) så er der kun ca. 3 måneder til jeg kan få den hvide farve i blomsterne, og tegnet den op igen, og så får de “gamle” hjerter også en optegning – av! Det gør så ondt at få farvet en tatovering op, har prøvet det en gang tidligere med hjertet omkring J´et..

Men den er helet rigtig flot! og jeg er stadig ufattelig glad for den!
Billederne fra den var ganske ny, og 48 timer gammel, kan ses her

De nye, 3 uger og 3 dage gammel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Tatovering update

  1. hmm. nu bliver jeg usikker på om du synes min besked er helt hen i vejret eller?

    Nej men jeg synes blot din tatovering er flot :), så der ligger ikke så meget mere i den besked desværre..

    Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *