8 comments on “Så har jeg sat kryds!

  1. Det må du da, jeg svingede mellem DF og liberal alliance, DF har skuffet mig i løbet af det sidste år. Dog er jeg stadig meget enig med dem, men jeg er mere enig i liberal alliance politik, omkring skatter, moms, frihed osv.

   Jeg ønsker ikke at stemme rød, da jeg ikke vil arbejde mere, og have mindre ferie, samt betale for at kører på vejene, eller betale mere for slik og chokolade (godt jeg bor tæt på grænsen) ..
   Jeg syntes vi har et godt sundheds system, ventelisterne er godt nok lange, men syntes efterhånden vi kræver for meget, mange andre lande har det langt værre end os.

   Svar nok? :)

 1. Godt vi ikke alle er enige og at vi heldigvis er nogen der er lykkelige for resultatet!

  Mht slik og chokolade priser, så er det jo netop under den blå regering at den fedt skat der træder i kraft pr 1. Oktober (og som får fede varee som smør og chokolade til at stige i pris) er indført ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *