Når mænd er brevkasse-redaktører!

SPØRGSMÅL:
Kære brevkasse.
Jeg håber, at i kan hjælpe mig. Forleden tog jeg af sted til arbejde. Jeg kyssede min mand farvel mens han sad og så tv. Efter et par kilometer begyndte bilen at opføre sig underligt og gik til sidst helt ud. Jeg blev nødt til at gå tilbage for at hente min mand. Da jeg kom hjem, kunne jeg ikke tro mine egne øjne: han var i soveværelset med naboens datter. Jeg er 32 år, min mand er 34 og naboens datter 19! Vi har været gift i 10 år. Da jeg konfronterede ham, brød han sammen og tilstod, at de havde haft en affære i 6 måneder. Han vil ikke gå i terapi, og jeg frygter, at jeg er ved at bryde sammen og jeg har brug for gode råd nu! Kan i hjælpe mig? Den ulykkelige

… … …

SVAR:
Kære ulykkelige.
En bil der går i stå efter kort tids kørsel, kan skyldes mange ting: motorfejl, snavs/fremmedlegemer i benzintilførslen, fejl på ledningsnettet og meget mere. Du bør starte med at kontrollere, at der ikke er fremmedlegemer i benzinslangen. Hvis der ikke er det, check vacumrørene på indsugningsmanifolden og kontroller alle stelforbindelserne. Hvis dette ikke løser problemet, kan det være selve benzinpumpen, der er gået i stykker, og derved giver et for lavt tryk til indsprøjtningen.
Jeg håber at dette hjælper.
mvh Brevkassen

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Når mænd er brevkasse-redaktører!

  1. Årh, den var slem! Hvor har du dog høstet sådan en brevkasse op henne??
    Det er da forhåbentligt en joke?

    Udover det.. Fantastisk blog – nyder alle dine tanker!
    Håber du har det godt!

  2. Han bør da sikre sig, at konens bil fungerer, inden han går i gang med naboens datter.
    Hun bør til gengæld sikre, at alt står i hendes navn og finde en mand, der kan vedligeholde bilen ordentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *