Ihhhh

Det er altså ikke rart at åbne postkassen, og igen finde et medlemsblad til Tim! Og ironisk nok hedder det “havnearbejderen” … burde de ikke vide han er død?! Det gør ondt at læse hans navn på offentlig post :( Suk og så oven på den nedtur igår, slet ikke rart…
Tim Jessen, min Tim Jessen, findes ikke længere! :( Så stop med at sende post til ham, tak!
Hvis det er vigtigt, så send det til ham i himmelen, men giv mig gerne lige hans adresse så..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “Ihhhh

  1. Puha, kan godt forstå det må være rigtig hårdt. Hvor er det ærgeligt at der ikke bliver taget bedre hånd om sådan noget, af respekt til de pårørende!

  2. Det kan sagtens være den – Det passer i hvert med tiden for hvornår det startede! Din side fryser fuldstændig fast og uanset hvor mange gange jeg beder den om at lukke scriptet og køre uden, så fryser den stadigvæk. Eneste løsning for at komme videre er at lukke din side ned med “magt” og starte helt forfra.
    Lige nu kommer jeg ind til hvert indlæg via Google Follow – Som nu også smider mig af hver eneste gang. Jeg har lige tilmeldt mig som fast læser af din side igen. Men jeg sværger, når jeg er logget ud og vil forsøge at se din side næste gang, så er jeg ikke fast læser alligevel. Så kan jeg tilmelde mig på ny og sådan fortsætter det ellers… :s

  3. uf søjde det er jeg ked af, jeg ved hvor ondt det gøre at se et navn på en man ikke har mere, og du skal nok forberede dig på det ikke er det sidst, vi har lige her i weenekeden fået et til min far, og har har været død i 2½ år. så tro ikke det er det sidst du får til tim, desværre og lige et kram til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *