48 timer gammel

Tatoveringen er ved at hele nu, der er kommet godt med sårskorper på, og det er en anelse irreterende for huden, og det gør lidt ondt hvis jeg strækker huden på en måde jeg normalt ikke gør, fx. ved at tage jakke på, så strammer det i huden. Det klør dog ikke, ikke endnu ihvertfald, men det kommer nok! Desværre :D haha
Jeg bruger en kold vaskeklud til at “bløde” den lidt op et par gange om dagen, fik afvide på strenge ordre, ikke at smører den af min tatovør, da der er klor og andre giftige ting i cremer, det ødelægger simpelthen tatoveringen, så det lader jeg vær’ med! :)

Den er ikke så rød mere som den var lige da jeg fik – mærkeligt nok :D haha!
Men blomsterne er stadig en anelse røde i skyggerne, ses dog ikke på billederne, som omridset af tribal stregerne, de er også en smugle røde endnu, men ingen ting i forhold til i fredags, og igår ;)

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er det nye til højre :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments on “48 timer gammel

 1. Rigtig flot søde <3! :) … Elsker tatoos! Kan ikke vente til jeg har penge nok til det haha!

  Tænkte på om hjertet nederst, der er lidt uden for den står for noget bestemt? Ellers havde du det i forvejen?

 2. Tak skal I have Pia og Elana :)

  Rikke, også tak til dig. Ja både hjertet og blomsterne har en betydning for mig.
  Men holder tingene lidt for mig selv, ihvertafald lidt endnu :)

  1. Har dog lidt en ide om hvad det kan være :)… Den er virkelig smuk <3

   Oh; jeg har overvejet at få en til ære for min farfar med det citat han stort set altid har sagt til os børnebørn. Kan bare ikke finde ud af om jeg skal holde det 100 % simpelt så det kun er teksten, eller med noget mønster omkring af en art? Tænkte jeg ville spørge dig om råd <3!

   1. Så det har du :) hehe..
    Jamen det kommer nok an på hvor lang en tekst det er, hvor på kroppen du ønsker den siddende, hvor stor den må være osv.
    Men spørg bare løs ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *