Vlog – Jeg beklager på forhånd

Haahahahhaa …  Ikke så godt engelsk snakket :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Vlog – Jeg beklager på forhånd

  1. Hehe :-) Det er nu lidt underholdende, men dit engelsk er slet ikke dårligt i forhold til en virksomhedsejer her i Frederikshavn.. Han kan ikke engelsk, forestil dig en mand som taler rigtigt vendelbo snakke engelsk ;-)

  2. Syntes det dejligt med en dansk accent! Det skal vi danskere være bedre til at skide på.. Vi er jo forhelvede danskere:)

    Syntes du er sej du bare springer ud i det!!

  3. Til Line.Der findes et særtryk, hvor den skotske digter Burns er oversat til vendelbomål. :) Måske findes den på et lokalt bibliotek.
    Kirsten

  4. Åh jeg fik et godt grin, jeg synes simpelthen det var så sjovt, bare det at blive tvunget til at tale engelsk, haha, åh :D (Ikke at jeg er bedre selv, for det er jeg bestemt ikke, haha) Bedste must!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *