Vinderen er …

Tillykke, sender du mig lige en mail på Belinda(@)epx.dk
Tak til alle der deltog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Vinderen er …

  1. Tak skal I have ;)
    Og Pia, hun ville aldrig spise papiret, hun er meget kræsen, og spytter alt ud der ikke er godbidder eller mad :D så ingen fare for det.

    1. Nu du spørger, så nej.
      Kan godt huske du har brugt din kat til noget lodtrækning, men min tanke med denne lodtrækning var at min datter skulle have trukket en vinder, men har sat datoen forkert, skulle have været søndag istedet for mandag, for mandag kommer hun hjem til sin far, så måtte finde på noget andet. De der random halløjer man kan trykke på og så vælger den et tal, syntes jeg er for lette at snyde med! Ikke at jeg gør det, men bryder mig ikke om når der trækkes lod på den måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *