Frøken Pinkie

Nadia syntes det er ret fedt vi har en pink støvsuger :) ha ha .. Er der nok heller ikke mange andre der kan påstå de har.
Men for delen da hvor jeg allerede er blevet 90 % gladere for at støvsuge, den er meget kraftig, og jeg måtte skrue meget ned for styrken, for ellers kunne jeg næsten ikke trække den frem og tilbage hen over gulvet, og ved børneværelserne, måtte jeg sætte styrken ned på “gardin” støvsugning, for delen den er kraftig, let og så nem at bruge :D et godt køb…
Jeg glæder mig til at støvsuge næste gang, haha  … Ej det er altså rigtigt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “Frøken Pinkie

  1. Hvor pokker har du købt sådan en effektiv støvsuger??? Min støvsuger elendigt, og mangler hjul, så det er noget træls at støvsuge ;o)

  2. Årh det kender jeg godt, lige da jeg flyttede så susede jeg rundt med en lille rød støvsuger – ÅRK mand det var træls at støvsuge, det tog så lang tid. Så fik jeg en ny og hold da magle en forskel, ren fornøjelse at støvsuge. Øvrigt super lækkert at ha en pink støvsuger, jeg er enig med Nadia! (;

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *