Det er nu en god ting om morgenen

Det er nu en god ting om morgenen, liiige at kigge ned i kurven ved siden af sengen, hvor Morgan ligger i sin kurv, og kigger på en når vækkeuret ringer, han ligger somregel i en ny stilling hver dag, altid en eller anden mærkelig en, røven ud af kurven, alle benene i vejret, hovedet ud over kurven, bruger kanten til røv eller hoved støtte osv. :)
– og i morges fangede jeg dette skønne billede af ham, liggende på ryggen, med meget søvnige øjne ;)

Der kan jeg aldrig tage sjove billeder af Pixel det er altid samme måde hun sover på, krøllet sammen, så hun fylder mindst mulig, og så i et hjørne af sin egen kurv. Sådan har hun lagt siden jeg fik hende som ganske lille, så det laver hun næppe om på :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Det er nu en god ting om morgenen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *