Man undre sig.. Eller jeg gør

Jeg undre mig over nogle af de ting der bliver fremstillet til hunde, har fundet 3 ting her neden under jeg ikke kan se meningen i …

 • Et tygge legetøj til at sætte på et bordben/stoleben – hvorfor lære hunden det er okay at bide der? Så er man ihvertfald selvforskyldt hvis den en dag bider i det forkerte bord, eller i den dyre arvestol fra mormor Inga.

 • Et legetøj der er lavet til sjov for menneskene, eller hvad? Jeg forstår det ikke helt? Og jeg tror ærlig talt ikke hunden syntes det er et særlig fedt stykke legetøj,

 • Den her er bare gusten! Hvorfor helved fremstille et produkt så en hanhund kan parre den for sjov! Og der er sikkert en del der også køber dem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “Man undre sig.. Eller jeg gør

 1. Til det første: Hold da op. Det kan da også være lidt farligt, hvis hunden en dag bider i et bordben af stål. AV MIN TAND :o Kan da let gå galt..

  Og nummer 3…Ja det var da godt nok grumt!

 2. Ér det første et legetøj? I så fald, meget upraktisk, præcis af nævne årsager, at hunden gør det til vane eller at den en dag bider i et stålben.
  Men jeg tror til gengæld, det er meget praktisk, hvis man står med en hund der allerede har problemet og gerne vil beskytte sine bordben indtil hunden er opdraget ordentligt til, at det må den IKKE :-)
  De andre ting…. Jah, jeg ved ikke lige hvad der er foregået i hovedet på de udviklere :S

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *