Hyggestund

Her til morgen spiste Nadia og jeg rundstykker, og det var med Nutella og brun farin og alt det usunde ;) det må man også godt om søndagen! Nemlig ja..
Vejret er desværre ikke så godt! Så vi skal lige se hvad vi kan finde på af sjove ting, indendøre, eller måske i svømmehallen eller lign.

Fik lige fanget dette billede af de to skønner vovser, i en stille stund :) der er jo gang i Morgan stort set hele tiden, lige ud over når han sover naturligvis. Og er godt at have sammenlignings billeder, til om nogle måneder hvor Pixel igen er den lille ;) ihvertfald størrelsesmæssigt, hehe!

Programmet jeg har brugt til at redigere billedet hedder Instagram, og det kan hentes gratis i App Store, så tilfældigvis at Daniel havde brugt det for noget tid siden, til at vise et billede på twitter :D og det måtte jeg også lige have, og dette er så mit første billede, der er redigeret i Instagram.

Forsat god søndag til alle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Hyggestund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *